tirsdag 2. april 2013

Bosniatøfler

Oppskriften fikk jeg av en hyttenabo.

De er enkle å lage, selv om de kan virke vrien. Jeg pleier vanligvis å bruke tre langpinner, men andre velger rundpinne. Med det rette garnet og små størrelser, så kan et par bli ferdig på en kveld eller to! :-)

Dette er kjekke gaver å gi, og fargene kan tilpasses mottaker. Mitt første par var til en baby. Han fikk akkurat de brune tøflene, som jeg også har hatt anti-gli under. ;-)

Beni



4 kommentarer:

  1. Så flink du er:O)! Blir så imponert over håndarbeid med strikking og sying og den slags (mon tro om det har noe med at jeg selv eier ikke tålmodighet til å lære meg det). Men veldig morro å ha folk i familien som KAN og VIL (så kan jeg bestille fra dere når føttene blir kalde;O) Så mye du har fått inn på bloggen din på kort tid. Imponert over at du allerede har ordnet etiketter. Det tok meg en liten evighet før jeg skjønte hvordan man skulle gjøre på min blogg, hihi;O)

    SvarSlett
    Svar
    1. Har myyye jeg kan legge ut, så må ta det litt etter hvert her. :)
      Tenkte at dette kunne være en måte for meg å bli mer inspirert til å få ting ferdig?!
      Vet ikke om jeg har sagt det til deg, men faktum er at jeg nok kunne tatt fri fra jobb i minst 3 år, og likevel ikke vært tom for "arbeid"... Kommer til å legge ut bilde av kurven med nye, uåpnede prosjekter senere, så du og andre får se. ;)

      Slett
  2. Kjære Bente Lill..jeg vil gjerne låne mønster til Bosniatøflene..er lei av å strikke tasketøfler..det nærmer seg jo julemarked !!!Lurt å begynne i tide !

    SvarSlett
  3. Korleis finner ein ut størrelser?

    Gerda

    SvarSlett