fredag 11. oktober 2013

Tidlig krøkes som god krok skal bli...

En syglad tante lar ikke sjansen gå fra seg, når en liten gutt sier at han har lyst å sy også. Da er det bare å finne et motiv som kan inspirere og sette i gang. :)

Dyp konsentrasjon hos oss begge.
Vel, når sant skal sies, så holder det at han drar i trådene på fremsiden og ned i neste hull, etter at tante har gjort det samme fra undersiden... Men, tror det er litt kjekt også.

Samtidig merker jeg at han lærer noe fra gang til gang, på grunn av små kommentarer underveis; "Den skal ned på skrå!" og "Hold i tråden, så den ikke går av nålen!"

At det ble en ugle denne gang har en enkel forklaring: Farmor liker ugler!!! Tykt garn og store huller gjør dette til et barnevennlig arbeid.

Så er spørsmålet: Kan vi klare å få det ferdig til jul? Får bli en del overnattinger hos tante fremover, tror jeg, og han har allerede planer om at den neste skal være hele TO netter... Da har vi tid til brodering OG fjelltur, nemlig! ;)


HOOT-HOOT


My nephew has taken inspiration from me, and wants to learn how to do cross stitch. I bought this owl-kit suited for kids, because one of his grandmothers loves owls.

We are working as a team, with him pulling the thread on top and me working on the back. :)

Hopefully it can be a gift this Christmas?!?

2 kommentarer:

  1. det er så gøy å se at du lærer opp de som kommer etter oss :)
    klem Edel.

    SvarSlett