onsdag 4. desember 2013

TUSAL desember

Nok en måned er gått, og det er ikke mange ORT'er i glasset mitt... dessverre. Har ikke hatt roen til å gjøre særlig mye håndarbeid siden sist, men noe kan jeg heldigvis vise til. :)

Jeg har blant annet oppdaget at jeg faktisk har to "on-the-go"-broderier gående. "Christmas Cottage" (til høyre) har jeg nevnt i et innlegg tidligere, men "Home Sweet Home" (under) fra The World of Cross Stitching er vel ny her? Jeg liker å ha det smått når jeg er ute blant folk, så slike "mini-broderier" er ypperlig da. Det beste er de som har få farger også... ;)

Ja, og så har jeg hjulpet nevøen litt med uglen til farmor... (Det er det grønne garnet i glasset!) Ser faktisk ut som at jeg må ha tak i mer av enkelte garnfarger før vi kan bli ferdig også. Fordi vi håper å kunne lage en pute ut av broderiet, har jeg fått oss til å bruke dobbel tråd for å få det mykt nok. Kanskje ikke min smarteste ide? :)

Forresten er jeg nå passert 10.000 treff på bloggen!! :D Jeg er positivt overrasket over at så mange har tatt en titt på mine skriblerier og produksjoner. TUSEN TAKK for at dere følger med! Og innlegget med mest treff er uten tvil Oppskrift på Bosnia-tøfler. Det ser ut som at det vil være mange tøfler under juletrær i år...?! :)

Ha en strålende adventstid, folkens!


TUSAL-report December

Not much done the last month either. Got some ORTs from my two(!) "to-go"-embroideries, and also from the owl I'm doing with my nephew.

I have reached 10.000 hits on the blog. A big THANKS to all that follow me! The most popular post has been the Bosnian slipper recipe. Guess many people will receive them as gifts for X-mas... :)

Have a wonderful Advent, folks!

Beni